Panorama Erdoglija

Kao što je i najavljeno kompanija Grading početkom decembra počinje sa izgradnjom novog stambenog kompleksa „Panorama Erdoglija“.

Panorama Erdoglija nudi sve pogodnosti doma iz snova: predivne svetle stanove koji zadovoljavaju pojedinačne i porodične životne potrebe, inspirativno mirno i zeleno okruženje dok se u neposrednoj blizini nalaze trgovinski i zabavni sadržaji.

Panorama Erdoglija vlasnicima stanova nudi moderne sadržaje izgrađene prema visokim standardima , uključujući parkiranje u podzemnoj garaži i podrumske ostave za stanare.

Svaka stambena jedinica zadovoljava najviše standarde savremenog dizajna, uz upotrebu vrhunskih materijala, kako bi vaš novi dom pružao osećaj istinske prefinjenosti. Prostor je maksimalno iskorišćen ,ostavljajući dovoljno mesta za lagodan život u okviru dobro osmišljenog rasporeda prostorija. Dobro osmišljeni prostori i najkavlitetniji materijali u završnoj obradi su standardne karakteristike svih stanova, pružajući savršenu osnovu za lični pečat svakog stanara prilikom opremanja enterijera.

Panorama Erdoglija – 1.faza je stambena zgrada sa 60 stambenih jedinica struktura od jednosobnih do petosobnih stanova, površina od 31m2 do 105m2 . Useljenje prvih stanara je planirano za sredinu 2020.godine. U našim prostorijama u Kragujevcu na adresi Obilićeva 10A možete dobiti dodatne informacije o samom kompleksu.

U nastavku Vam predstavljamo osnove šest tipskih stanova i ideje za sređivanje stanova prikazane na 3D modelima. Izaberite iz široke ponude stanova različitog tipa i veličina ,onaj koji zadovoljava svaku vašu životnu potrebu.

Stan tip 1 – jednoiposoban stan – 38.5m2

Stan tip 2 – dvosoban stan – 47m2

Stan tip 3 – trosoban stan – 64m2

Stan tip 4 – dvosoban stan – 49m2

Stan tip 5 – četvorosoban stan – 78m2

Stan tip 6 – trosoban stan – 65m2

Garsonjera G1 – 31m2

Garsonjera G2 – 30m2

Jednoiposoban stan – 38m2

Jednoiposoban stan – 39m2

Kompanija Grading uskoro počinje izgradnju novog stambeno-poslovnog kompleksa      „Panorama Erdoglija“ u najlepšem delu Kragujevca. Kompleks će se nalaziti u  Erdogliji , u blizini Hipodroma, na uglu ulica Dimitrija Tucovića, Prvoslava Stojanovića i Laze Marinkovića. Ovaj deo Kragujevca bi u narednih nekoliko godina izgradnjom novih projekata i ulaganjem u infrastrukturu , trebalo da doživi preporod.

Kompleks „Panorama Erdoglija“ obuhvata četiri lamele sa ukupno 244 stambene jedinice raznih struktura i 4 lokala u prizemlju sa komercijalnom namenom. Stambeni prostor osmišljen je da odgovara svim generacijama i životnim stilovima. Stanovi su moderno koncipirani,odlikuje ih izuzetna funkcionalnost,prostrani dnevni boravci i zasebni spavaći blokovi, osećaj privatnosti i udobnosti. Stanovi u ovom kompleksu će posebno odlikovati velika osvetljenost, kao i izbor savremenih materijala i kvalitetne završne obrade. Ovaj stambeno poslovni kompleks imaće i veliku podzemnu garažu , dok je između lamela predviđeno igralište za najmlađe stanare.

Izgradnja kompleksa će imati četiri faze. U okviru prve faze gradiće se podzemne garaže i prvih 65 stanova. Početak izgradnje kompleksa predviđen je za kraj 2018.godine. Svim zainteresovanim kupcima će uskoro biti dostupne detaljnije informacije oko strukture stanova , preciznih rokova i ostali detalji o samom projektu. Našim kupcima pripremamo ponudu koja će po ceni,kvalitetu i pogodnostima biti korak ispred svih.

Grading je u proteklih 5 godina u Kragujevcu uspešno izgradio i uselio 180 stanova i lokala. Svi objekti su završeni u ugovorenim rokovima i poseduju upotrebne dozvole. Grading ima saradnju sa svim bankama na domaćem tržištu dok sa određenim imamo i zaključene ugovore koje potencijalnim kupcima olakšavaju kupovinu stanova u izgradnji putem kredita. Kupci su prepoznali kvalitet, sigurnost i ukazali nam poverenje. Nama je važno da Kupci budu zadovoljni, to je za nas obaveza i odgovornost jer je Grading kao što i sami znate – Vaš partner za sigurnu budućnost. Naša misija je da to svakodnevno opravdamo.