Lamela 4 – Novi stanovi u punom sjaju!

Predstavljamo Vam poslednju fazu stambeno – poslovnog kompleksa Panorama Erdoglija. Lamela 4 se sastoji od podzemne garaže , poslovnog prostora u prizemlju, dok se su stambenom delu nalazi 16 različitih tipova stanova na 10 etaža. Svaki od navedenih tipova stanova ima više tipova različitih enterijerskih rešenja koja čekaju lični pečat svakog kupca.

I u Lameli 4 smo mislili o svima, pa u ponudi imamo razne strukture stanova od garsonjera ,jednoiposobnih,dvosbnih,trosobnih,četvorosobnih pa i penthouse stan. Za kupce kojima je potreban veći stan, postoji mogućnost da se u toku izgradnje izvrši spajanje stanova i dobiju kvadrature od preko 100m2 . U nastavku možete pogledati kompletan katalog stanova i izabrati veličinu stana koja zadovoljava vaše potrebe.

Impresivna izgradnja, učinila je da ovaj deo grada postane novi centar Kragujevca, Prilikom izgradnje koristimo znanje i iskustvo stečeno u prethodnih 30 godina u čijem smo period izgradili 2500 stanova. Koristimo visoko kvalitetne materijale i opremu, kojom su naš kupci na dosadašnjim projektima izuzetno zadovoljni. Savremeno opremljeni stanovi nude udobno sređen prostor sa velikim prozorima i mnogo svetlosti u svim prostorijama.

Panorama se nalazi u mirom delu Kragujevca, u neposrednom okruženju  se nalaze osnovna škola “ Stanislav Sremčević” i  TC Big Fashion.   Hipodrom i Šumarice se nalaze na samo 100 metara od lokacije što budućim stanarima omogućuje zdravu sredinu za život i odrastanje dece. Ukoliko razmišljate o kupovini stana pozivamo Vas da posetite našu prodajnu kancelariju u Kragujevcu gde Vam možemo dati dodatne inforamcije o ovom projektu . U današnje vreme kupovina Nekretnine nije samo investicija za budućnost. Kupujući stan, mi stvatramo svoj dom koji postaje naša oaza sigurnosti i spokoja. Dobro nam došli!

Lamela 3 je počela – Izaberite stan po svojoj meri!

Panorama Erdoglija je stambeno poslovni kompleks  namenjen za moderan život savrmene porodice na samo nekoliko minuta od centra Kragujevca. Nakon uspešnog završetka Lamele 1 i 2 ,  nastavljamo sa radovima i počinjemo izgradnju nove Lamele broj 3 . Lamela 3 predviđa izgradnju novog stambenog objekta sa 53 stanova i velikom podzemnom garažom .

Prva asocijacija na Panoramu jeste miran porodični kraj, izolovan od gradske vreve u blizini najpoznatijeg spomen-parka Šumarice, koji pored prostranih staza za šetnju i mnogobrojnih drugih aktivnosti, pruža zdravu sredinu za život i odrastanje vaših mališana . Svi stanovi su projektovani da budu po meri današnjeg čoveka a kupcima koji kupuju stanove u izgradnji omogućene su razne pogodnosti.

U nastavku možete pogledati kompletan katalog stanova i izabrati veličinu stana koja zadovoljava vaše potrebe. Ne postoji  forumula za idealnu veličinu, ali načelno za jednu osobu je potrebno od 25 do 30 m2. Kvadratura zavisi i od vaših potreba, ali je povezana i sa stilom uredjenja i vama, kao ličnošću.

I u Lameli 3 smo mislili o svima, pa u ponudi imamo razne strukture stanova od garsonjera do četvorosobnih stanova. Kada je reč o kvadraturi , tu su stanovi sa različitim kvadraturama – od 26m2, 38 m2, 48m2, 57 m2, 62m2, 66m2 i  83m2 .  Za kupce kojima je potreban veći stan, postoji mogućnost da se u toku izgradnje izvrši spajanje više stanova i dobiju kvadrature od preko 100m2 .

Miran kraj, neposredna blizina škola i obdaništa, mali ili veliki stan , na Vama je samo da izaberete nas i pronašli ste Vašeg partnera za sigurnu budućnost. Mi ne prodajemo tuđih ruku delo, već ono u šta smo sami uložili sebe, timskim radom izgradili i garantujemo Vam da birajući Gradingove stanove nećete pogrešiti. Ukoliko se odlučite na ovu veliku odluku  Grading sa svojih 29 godina iskustva može postati Vaš partner za sigurnu budućnost a Panorama vaš novi dom.

Stan tip 1 – garsonjera – 25m2

Stan tip 2 – jednoiposoban stan – 38m2

Stan tip 3 – dvosoban stan – 48m2

Stan tip 4 – dvoiposoban stan – 57m2

Stan tip 5 – trosoban stan – 62m2

Stan tip 6 – trosoban stan – 66m2

Stan tip 7 – četvorosoban stan – 84m2

Stan tip 8 – četvorosoban stan – 68m2

Stan tip 9 – trosoban stan – 51m2

Stan tip 10 – trosoban stan – 60m2

FAZA 2 je počela – izaberite idealnu veličinu stana!

SADA IZABERITE STAN , ZA SLEDEĆU NOVU GODINU SE USELITE

U vremenu u kojem živimo i kada je sve postalo neizvesno, informacija da će vaš novi stan sasvim sigurno biti useljiv kada vam je investitor to i obećao postaje više nego dragocena. Kupovina stana od Gradinga , koji je stabilno i likvidno preduzeće, sada  posebno predstavlja sigurnu i mudru odluku .

Panorama Erdoglija, stambeni kompleks u blizini TC Plaza i Hipodroma , na samo 10 minuta hoda od centra Kragujevca, može da bude početak i kraj potrage za savršenim mestom za stanovanje . Investitor ovog stambeno-poslovnog kompleka – Grading od svojih početaka 1992.godine garant je kvaliteta i sigurnosti.  Ideja kojom se rukovodimo jeste da stanovi budu prilagođeni i malim i velikim porodicama, standardu svih stanara omogućujući dodatne sadržaje i usluge. To je ideja koja postaje sve više cenjena u savremenom načinu života.

Za Grading se od prvog dana poslovanja poštuju svi rokovi bez obzira na okolnosti. Već sada u našoj prodajnoj kancelariji , možete da vidite kako će izgledati vaš stan u finalnoj fazi izgradnje i da polako počnete da zamišljate svoj život u njemu od sledeće Nove godine. Bilo da je reč o manjem ili većem stanu, savršena organizacija stana pruža pravi komfor i omogućiće vam da lakše organizujete svoj život.

Panorama Erdoglija se gradi poštujući maksimalno principe energetske efikasnosti gde su stanovi sa svih strana, termoizolovani kamenom vunom. Ovo će vlasnicima stanova omogućiti, ne samo veliku uštedu i komfor, već i dugovečnost njihovih stanova koji imaju manju potrošnju energije koju plaćaju zimi za grejanje i leti za hlađenje.

U ovim turbulentnim vrmenima , najvažnije je doneti mudru odluku i ukuoliko se odlučite za kupovinu stana uverite se zašto je Grading 28.godina – Vaš partner za sigurnu budućnost.

Panorama Erdoglija je stambeno poslovni kompleks , namenjen za život i uživanje, na samo nekoliko minuta od centra Kragujevca. Nakon uspešnog završetka Faze 1 , nastavljamo sa radovima i počinjemo izgradnju nove lamele broj 2 . Faza 2 predviđa izgradnju novog stambenog objekta ukupne kvadrature 5000m2 sa 70 stanova i podzemnom garažom . Kao i do sada, akcenat će biti na najkvalitetnijoj gradnji i na cenama koje su više nego konkurentne, a slobodno možemo reći i najpovoljnije u gradu. Svi stanovi su projektovani da budu po meri današnjeg čoveka, a sama lokacija omogućava budućim stanarima da u svojoj blizini imaju sve što im je potrebno.

U natavku možete pogledati kompletan katalog stanova i izabrati veličinu stana koja zadovoljava vaše potrebe. Ne postoji forumula za idealnu veličinu, ali načelno za jednu osobu je potrebno od 25 do 30 m2. Kvadratura zavisi i od vaših potreba, ali je povezana i sa stilom uredjenja i vama, kao ličnošću.
U Panorami smo mislili o svima, i u Fazi 2 imamo u ponudi razne strukture stanova od garsonjera do četvorosobnih stanova. Kada je reč o kvadraturi, tu su stanovi sa različitim kvadraturama – od 27m2, 38 m2, 44 m2, 45 m2, 47m2, 64m2, 80m2 . Za kupce kojima je potreban veći stan, postoji mogućnost da se u toku izgradnje izvrši spajanje više stanova i dobiju kvadrature od preko 100m2 .

Svaki od ovih stanova je funkcionalan, prilagodjen potrebama savremenog čoveka . Vi već sada možete da pogledate naše kataloge sa tačnim rasporedom prostorija i uz našu stručnu pomoć, izaberete kvadraturu koja je upravo po Vašoj meri. Pratite naš sajt i naše naloge na društvenim mrežama, na kojim ćemo vas obaveštavati o svim aktuelnostima vezanim za ovaj projekat.

Miran kraj, neposredna blizina škola i obdaništa, mali ili veliki stan , na Vama je samo da izaberete nas i pronašli ste Vašeg partnera za sigurnu budućnost. Mi ne prodajemo tuđih ruku delo, već ono u šta smo sami uložili sebe, timskim radom izgradili i garantujemo Vam da birajući Gradingove stanove nećete pogrešiti. Ukoliko se odlučite na ovu veliku odluku Grading sa svojih 28 godina iskustva može postati Vaš partner za sigurnu budućnost.

Stan tip 1 – garsonjera – 27m2

Stan tip 2 – trosoban stan – 64m2

Stan tip 3 – dvosoban stan – 45m2

Stan tip 4 – Jednoiposoban stan – 38m2

Stan tip 5 – dvosoban stan – 44m2

Stan tip 6 – četvorosoban stan – 80m2

Stan tip 7 – dvosoban stan – 47m2

Jednoiposoban stan – 31m2

Jednoiposoban stan – 36m2

Dvosoban stan – 37m2

Trosoban stan – 61m2

Faza 1

U toku 2019. godine završena je izgradnja konstrukcije lamele 1 novog stambenog kompleksa „Panorama Erdoglija“. U ugovorenom roku završeni su radovi na izgradnji konstrukcije i prateći radovi neophodni za nastavak druge faze radova. U drugoj fazi radova izvodiće se završno –zanatski i fasaderski radovi.

Kupcima koji su nam ukazali poverenje i rezervisali svoje stanove omogućena je sloboda prilikom izrade završnih radova i izbora materijala. U zavisnosti od zahteva omogućili smo i korigovanje stanova prema projektu enterijera.

Klijenti su prepoznali kvalitet i sigurnost kroz poštovanje ugovornih obaveza koji su potkrepljeni pravnom sigurnošću i garancijama. Duboko smo uvereni da ćemo sledeće godine kada bude useljena prva lamela Panorame moći da ponovo potvrdimo našu viziju da je Grading Vaš partner za sigurnu budućnost.

Svaka stambena jedinica zadovoljava najviše standarde savremenog dizajna, uz upotrebu vrhunskih materijala, kako bi vaš novi dom pružao osećaj istinske prefinjenosti. Prostor je maksimalno iskorišćen ,ostavljajući dovoljno mesta za lagodan život u okviru dobro osmišljenog rasporeda prostorija. Dobro osmišljeni prostori i najkavlitetniji materijali u završnoj obradi su standardne karakteristike svih stanova, pružajući savršenu osnovu za lični pečat svakog stanara prilikom opremanja enterijera.

Panorama Erdoglija – 1.faza je stambena zgrada sa 60 stambenih jedinica struktura od jednosobnih do petosobnih stanova, površina od 31m2 do 105m2 . Useljenje prvih stanara je planirano za sredinu 2020.godine. U našim prostorijama u Kragujevcu na adresi Obilićeva 10A možete dobiti dodatne informacije o samom kompleksu.

U nastavku Vam predstavljamo osnove šest tipskih stanova i ideje za sređivanje stanova prikazane na 3D modelima. Izaberite iz široke ponude stanova različitog tipa i veličina ,onaj koji zadovoljava svaku vašu životnu potrebu.

Stan tip 1 – jednoiposoban stan – 38.5m2

Stan tip 2 – dvosoban stan – 47m2

Stan tip 3 – trosoban stan – 64m2

Stan tip 4 – dvosoban stan – 49m2

Stan tip 5 – četvorosoban stan – 78m2

Stan tip 6 – trosoban stan – 65m2

Garsonjera G1 – 29m2

Garsonjera G2 – 31m2

Četvorosoban stan – 69m2

Jednoiposoban stan – 39m2

Kompanija Grading uskoro počinje izgradnju novog stambeno-poslovnog kompleksa      „Panorama Erdoglija“ u najlepšem delu Kragujevca. Kompleks će se nalaziti u  Erdogliji , u blizini Hipodroma, na uglu ulica Dimitrija Tucovića, Prvoslava Stojanovića i Laze Marinkovića. Ovaj deo Kragujevca bi u narednih nekoliko godina izgradnjom novih projekata i ulaganjem u infrastrukturu , trebalo da doživi preporod.

Kompleks „Panorama Erdoglija“ obuhvata četiri lamele sa ukupno 244 stambene jedinice raznih struktura i 4 lokala u prizemlju sa komercijalnom namenom. Stambeni prostor osmišljen je da odgovara svim generacijama i životnim stilovima. Stanovi su moderno koncipirani,odlikuje ih izuzetna funkcionalnost,prostrani dnevni boravci i zasebni spavaći blokovi, osećaj privatnosti i udobnosti. Stanovi u ovom kompleksu će posebno odlikovati velika osvetljenost, kao i izbor savremenih materijala i kvalitetne završne obrade. Ovaj stambeno poslovni kompleks imaće i veliku podzemnu garažu , dok je između lamela predviđeno igralište za najmlađe stanare.

Izgradnja kompleksa će imati četiri faze. U okviru prve faze gradiće se podzemne garaže i prvih 65 stanova. Početak izgradnje kompleksa predviđen je za kraj 2018.godine. Svim zainteresovanim kupcima će uskoro biti dostupne detaljnije informacije oko strukture stanova , preciznih rokova i ostali detalji o samom projektu. Našim kupcima pripremamo ponudu koja će po ceni,kvalitetu i pogodnostima biti korak ispred svih.

Grading je u proteklih 5 godina u Kragujevcu uspešno izgradio i uselio 180 stanova i lokala. Svi objekti su završeni u ugovorenim rokovima i poseduju upotrebne dozvole. Grading ima saradnju sa svim bankama na domaćem tržištu dok sa određenim imamo i zaključene ugovore koje potencijalnim kupcima olakšavaju kupovinu stanova u izgradnji putem kredita. Kupci su prepoznali kvalitet, sigurnost i ukazali nam poverenje. Nama je važno da Kupci budu zadovoljni, to je za nas obaveza i odgovornost jer je Grading kao što i sami znate – Vaš partner za sigurnu budućnost. Naša misija je da to svakodnevno opravdamo.