Naša Panorama je počela!

Naša Panorama je počela – izaberite idealnu veličinu stana

Novo lice Kragujevca – stambeno poslovni kompleks Panorama Erdoglija, namenjen za  život i uživanje, na samo nekoliko minuta od centra Kragujevca, dobila je svoje temelje i svakog dana raste, a sve to kako bismo za vas, naše klijente, obezbedili najbolji kvalitet stanogradnje i života…

Šta je  Panorama Erdoglija  

To je pravi stambeni blok u Kragujevcu sa 22.000 m2, gde će akcenat biti kao i do sada na najkvalitetnijoj gradnji i na cenama koje su više nego konkurentne, a slobodno možemo reći i najpovoljnije u gradu. Ceo projekat je zamišljen da bude po meri današnjeg čoveka, da omogući budućim stanarima da u svojoj blizini imaju sve što im je potrebno. Zato je već sad u okviru Panorame planirano moderno dvorište opremljeno zelenilom i dečijim igralištem, pružajući mirno i zeleno okruženje. Moderan projekat je osmišljen da stanari uživaju i da im je sve nadohvat ruke.

Kako izabrati pravu veličinu stana ?

Jednostavno, u zavisnosti od toga koliko  članova porodice će tu da živi. Ne postoji  forumula za idealnu veličinu, ali načelno za jednu osobu je potrebno od 25 do 30 m2. Kvadratura zavisi od vaših potreba, ali je povezana i sa stilom uredjenja i vama, kao ličnošću. Ono što treba da imate u vidu jeste sledeće:

  • delove stana koji su namenjeni svakom od članova porodice
  • delove stana koji su namenjeni zajedničkom vremenu
  • broj generacija u vašem domu
  • prostorije za decu
  • prostor za kućne ljubimce
  • postoji li potreba da se deo stana koristi za posao, poput kancelarije

U Panorami smo mislili o svima, tako da u ponudi imamo razne strukture stanova – od garsonjera do četvorosobnih stanova. Kada je reč o kvadraturi, tu su stanovi sa čak devet različitih kvadratura – od 31m2, 39 m2, 47 m2, 49 m2, 64m2, 65m2 78 m2 , 110m2 i 117m2.

Svaki od ovih stanova je funkcionalan, prilagodjen potrebama savremenog čoveka koji živi sam ili višečlane porodice. Vi već sada možete da pogledate naše kataloge sa tačnim rasporedom prostorija i uz našu stručnu pomoć, izaberete kvadraturu koja je upravo po Vašoj meri.

Ovo je samo početak za ono što smo vam pripremili u ovoj godini. Pratite naš sajt i naše naloge na društvenim mrežama, imaćemo uskoro za vas novu ponudu. Naš uspeh i cilj su zadovoljni kupci.