Kada tražite mesto za svoj novi dom lokacija je ključna!

Kada kažemo Panorama Erdoglija, prva asocijacija jeste miran porodični kraj, izolovan od gradske vreve u blizini najpoznatijeg spomen-parka Šumarice, koji pored prostranih staza za šetnju i mnogobrojnih drugih aktivnosti, pruža zdravu sredinu za život i odrastanje vaših mališana. Ukoliko ste ljubitelj prirode, volite konjički sport i mislite da oni zaista predstavljaju simbol moći, onda je lokacija stambenog kompleksa Panorama Erdoglija idealan izbor za vas zbog neposredne blizine Hipodroma. Konjički sport pored sportsko rekreativne, ima i edukativnu, ekološku i turističku ulogu.

Na našem hipodromu imate mogućnost da uživate u jahanju, usavršite veštine ovog sporta i uživate u istom. Pogled koji se pruža sa naših stanova na Hipodrom i Šumarice, zaista opravdava sam naziv u šta ćete se i sami uveriti. Kad ugrabite slobodno vreme samo za vas, moći ćete da uživate i u akustičnim restoranima upravo na hipodromu.

Bezbednost dece nam je na prvom mestu, u skladu sa tim blizina vrtića kao što su “Zeka”, “Dobrica” i škole „Stanislav Sremčević“ će omogućiti vama mir i vašoj deci bezbrižno detinjstvo.

Panorama Erdoglija mislila je i na to koliko je igra bitna za razvoj psiho-fizičkih veština deteta i da ona predstavlja objektiv kroz koji deca doživljavaju svet oko sebe, s tim u vezi moći će da razviju svoju kreativnost i maštu u našem kompleksu koji je plato ispred zgrade predodredio upravo ovim potrebama deteta.

Još jedna od benefita koje lokacija pruža jeste i kompleks „Sokolana“ izgradjen 1929. godine i nalazi se u neposrednoj blizini Panorame. Evidentirana kao kulturno dobro i pod zaštitom je Zavoda za zaštitu spomenika u čijem se kompleksu nalazi park i spomenik posvećen kralju Aleksandru I Karadjordjeviću. Dakle, govorimo o istorijskoj vrednosti same lokacije.

Centar grada se nalazi na svega 2 km, dovoljno da imate mirno i nezagadjeno okruženje, a sa druge strane vam je sve tako blizu da ste za nekoliko minuta već u samom centru . Idealno zar ne? Još jedna od mnogobrojnih pogodnosti koje lokacija pruža jeste i tržni centar Plaza, na samo 100m od našeg kompleksa. Zabava, šoping, bioskop, nabavke, igraonica, sve na jednom mestu.

Kada govorimo o samom položaju i kvalitetu vazduha, neophodno je da napomenemo da je reč o najvišoj tački u Kragujevcu i time potvrdjujemo sve naše argumente vezane za deo pogodnosti koje lokacija pruža. Uverite se i Vi da Panorama Erdoglija pruža mir i udobnost života u najlepšem delu Kragujevca.

Pročitajte i ostale savete