Uskoro u ponudi novi stanovi u stambeno-poslovnom kompleksu Panorama Erdoglija u Kragujevcu

Kompanija Grading uskoro počinje izgradnju novog stambeno-poslovnog kompleksa „Panorama Erdoglija“ u najlepšem delu Kragujevca. Kompleks će se nalaziti u Erdogliji , u blizini Hipodroma, na uglu ulica Dimitrija Tucovića, Prvoslava Stojanovića i Laze Marinkovića. Ovaj deo Kragujevca bi u narednih nekoliko godina izgradnjom novih projekata i ulaganjem u infrastrukturu , trebalo da doživi preporod.

Kompleks „Panorama Erdoglija“ obuhvata četiri lamele sa ukupno 244 stambene jedinice raznih struktura i 4 lokala u prizemlju sa komercijalnom namenom. Stambeni prostor osmišljen je da odgovara svim generacijama i životnim stilovima.

Stanovi su moderno koncipirani,odlikuje ih izuzetna funkcionalnost,prostrani dnevni boravci i zasebni spavaći blokovi, osećaj privatnosti i udobnosti.

Stanovi u ovom kompleksu će posebno odlikovati velika osvetljenost, kao i izbor savremenih materijala i kvalitetne završne obrade. Ovaj stambeno poslovni kompleks imaće i veliku podzemnu garažu , dok je između lamela predviđeno igralište za najmlađe stanare.

Izgradnja kompleksa će imati četiri faze. U okviru prve faze gradiće se podzemne garaže i prvih 65 stanova. Početak izgradnje kompleksa predviđen je za kraj 2018.godine. Svim zainteresovanim kupcima će uskoro biti dostupne detaljnije informacije oko strukture stanova , preciznih rokova i ostali detalji o samom projektu. Našim kupcima pripremamo ponudu koja će po ceni,kvalitetu i pogodnostima biti korak ispred svih.

Grading je u proteklih 5 godina u Kragujevcu uspešno izgradio i uselio 180 stanova i lokala. Svi objekti su završeni u ugovorenim rokovima i poseduju upotrebne dozvole. Grading ima saradnju sa svim bankama na domaćem tržištu dok sa određenim imamo i zaključene ugovore koje potencijalnim kupcima olakšavaju kupovinu stanova u izgradnji putem kredita. Kupci su prepoznali kvalitet, sigurnost i ukazali nam poverenje. Nama je važno da Kupci budu zadovoljni, to je za nas obaveza i odgovornost jer je Grading kao što i sami znate – Vaš partner za sigurnu budućnost. Naša misija je da to svakodnevno opravdamo.

Pročitajte i ostale savete