Grading – vaš partner za sigurnu budućnost!

Dobra lokacija, kvalitetna gradnja, infrastrukturna podrška – stanovi koje Grading gradi su siguran izbor za sve one koji žele da žive svoje snove. Grading se prilikom donošenja odluka o konkretnom investicionom objektu rukovodi istim onim pitanjima koja Vi sebi postavljate kada krenete u kupovinu stana:

  • Da li je baš to dobra lokacija za zgradu i za život?
  • Kakva je struktura stanova?
  • Koji su najbolji materijali za rad trenutno na tržištu?
  • Kakvo je grejanje?
  • A keramika?

Kada radimo na osmišljavanju i izvođenju radova, pitamo se da li bi mi sami kupili stan u toj zgradi. Tek kad je odgovor pozitivan i kada sa sigurnošću možemo da kažemo Da, ovo bi bio moj stan za sigurnu budućnost, mi počinjemo da gradimo.

Ne gradimo stihijski, niti “po kalupu”, već pažljivo snimamo i procenjujemo lokaciju i okolinu, praveći projekte koji neće narušiti postojeći sklad već će, i na prvi pogled, delovati kao da je zgrada na tom mestu oduvek.

Stanovi od 30, 40, 50 kvadrata, ili za one koji proširuju svoju porodicu – veći od 60, 70, 80 kvadrata, svi su izgrađeni po istom standardu kvaliteta, i po meri čoveka, to je ono što možete da očekujete od Gradingovih zgrada. Da bismo naše stanove učinili dostupnim svima onima koji ih žele, omogućili smo i kupovinu putem stambenih kredita.

Miran kraj, neposredna blizina škola i obdaništa, mali ili veliki stan , na Vama je samo da izaberete nas i pronašli ste Vašeg partnera za sigurnu budućnost. Mi ne prodajemo tuđih ruku delo, već ono u šta smo sami uložili sebe,  timskim radom izgradili i garantujemo Vam da birajući Gradingove stanove nećete pogrešiti.

Pročitajte i ostale savete